Τι σχέση μπορεί να έχεις με δαύτους;

«Oχι στην εξαγορά θεσμών και πολιτικών από συμφέροντα» αναφώνησε ο Γ. Παπανδρέου στην ομιλία του στο ΤΕΙ Αθήνας και αναφέρθηκε στα ιδανικά που πρεσβεύει το ΠΑΣΟΚ και τα οποία διαφέρουν, όπως ενημέρωσε τους σπουδαστές από αυτά της ΝΔ. Θυμίζουμε ότι αυτά τα είπε στην ίδια σχολή που πριν λίγες ημέρες η παράταξή του επιστράτευσε πληρωμένους μπράβους εναντίον μελών της ΚΝΕ! Ακάθεκτος, όμως, συνέχισε για τα ζητήματα της διαφάνειας. Κοροϊδία στυγνή, δηλαδή, προς τους σπουδαστές και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ! Χωρίς να ξεχνάμε θέσεις, πράξεις, δηλώσεις, ας μείνουμε μόνο στα εξής:

Μιλά για διαφάνεια και για εναντίωση στην εξαγορά πολιτικών από συμφέροντα ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, που σε μια βδομάδα ακριβώς, στην Αθήνα, θα συμμετάσχει για πέμπτη φορά στις μυστικές συναντήσεις της γνωστής «λέσχης Μπίλντερμπεργκ», μαζί με τους Καραμανλή, Αλογοσκούφη και τον επικεφαλής του ομίλου της «Coca - Cola» στην Ελλάδα! Οι ξένοι συνομιλητές τους; Η αφρόκρεμα του ιμπεριαλισμού! Τα ονόματα που έχουν «περάσει» από τη λέσχη; Κίσιγκερ, Ροκφέλερ, Σόρος, Kλίντον, Πρόντι, οι αρχηγοί της CIA, όλοι οι ΓΓ του ΝΑΤΟ κλπ. Τα μέλη της; Αποκλειστικά βασιλείς, πρίγκιπες, καγκελάριοι, πρωθυπουργοί, πρόεδροι, μεγαλοχρηματιστές, διεθνείς τραπεζίτες, στρατιωτικοί ηγέτες και μεγαλοβιομήχανοι! Οι συναντήσεις; Μυστικές! Ο πρίγκιπας της Ολλανδίας για την πρώτη διάσκεψη της ομάδας είπε: «Δεν υπήρχε καμία απολύτως δημοσιότητα. Οι συμμετέχοντες δεσμεύτηκαν να μην αναφέρουν δημόσια τι συζητήθηκε κατά τη σύσκεψη». Η ίδια τακτική ακολουθείται μέχρι σήμερα! Η βρετανική εφημερίδα «Τimes» ανέφερε: «…μια κλίκα των πλουσιότερων, των οικονομικά και πολιτικά πιο ισχυρών προσωπικοτήτων της Δύσης, που συναντιούνται μυστικά για να σχεδιάσουν τα γεγονότα, τα οποία αργότερα θα παρουσιάσουν ότι συμβαίνουν δήθεν τυχαία…».

Μιλά για διαφάνεια και για εναντίωση στην εξαγορά πολιτικών από συμφέροντα, ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, που πριν λίγες εβδομάδες πήγε να λανσάρει μια εγχώρια εκδοχή της Μπίλντερμπεργκ με το «μυστικό δείπνο» στην Εκάλη. Οι καλεσμένοι του; Καραμούζης της Eurobank, Παπαλεξόπουλος της ΤΙΤΑΝ, Μυτιληναίος των καραβιών, Διβάνης των μεγαλοξενοδοχείων, Σκλαβενίτης των σούπερ μάρκετ, Λασκαρίδης των πλοίων, Βασιλάκης της «Aegean» κ.ά. Μέχρι και η δήλωση του ΠΑΣΟΚ για το δείπνο ήταν αντιγραφή της «λέσχης»: «Οταν γίνονται (σ.σ. ανάλογες συναντήσεις) δε σημαίνει ότι βγάζουμε ανακοινώσεις και δημοσιοποιούμε ονόματα, γιατί σεβόμαστε και τους ανθρώπους με τους οποίους συζητά ο κ. Παπανδρέου». Θυμίζουμε ότι ο δείπνος έγινε μόλις λίγες ώρες αφού ο κ. Γ.Α.Π. είχε ξεστομίσει το σύνθημα: «Σοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα»!

Τι δουλειά μπορεί να έχει κάθε λαϊκός άνθρωπος, το παιδί της λαϊκής οικογένειας με δαύτους; Να τους γυρίσουν μαζικά την πλάτη και να συσπειρωθούν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ!

 

 

 

 

Καταχωρήθηκε στην κατηγορία Πανσπουδαστικές Σφήνες την Σάββατο 9 Μαΐου 2009